Billiga Hotell i Berlin

Billiga Hotell i BerlinVarför resa långt bort då det finns så många intressanta resmål i närheten av Sverige? Berlin är Tysklands huvudstad och har mycket att erbjuda turisten, oavsett om du är intresserad av historia, party eller shopping. Berlin har nämligen allt!

Det finns ett stort utbud på hotell i Berlin i flera olika stilar och prisklasser. Eftersom Berlin har ett vida känt nattliv så är det många ungdomar som kommer till Berlin för att festa och kanske inte har så höga förväntningar på hotellet utan önskar att bo på ett billigt hotell i Berlin, men för den som önskar en högre standard på sitt boende så finns det också många medelklasshotell att välja mellan. Prisnivån på hotell i Berlin är ungefär lika som i Sverige och de billigaste hotellen i Berlin kostar cirka 450 kr per natt.

Om du vill bo på ett hotell i Berlin som ligger centralt och vill kunna ta dig runt till fots så rekommenderas det att du bokar ett hotell i Berlin som ligger i stadsdelen Mitte. Mitte utgör själva stadskärnan och här kan du bo granne med så väl Alexanderplatz som Brandenburger Tor. Vid den kända paradgatan Unter den Linden finns det också många fina hotell att välja mellan och centralare än så går det knappast att bo.

Du kan läsa mer om detta på Berlin Guiden här:
http://www.berlinguiden.com/hotell/billiga/

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)