Amsterdam - Hitta billigt hotell

Billiga hotell i AmsterdamAmsterdam är Nederländernas huvudstad och har ca 750 000 invånare i stadskärnan. Med förorterna till staden når befolkningen en nivå på ca 2,2 miljoner invånare. Staden har länge varit ett populärt resmål och bland svenskar är det ett populärt Weekendresmål. Staden bjuder kanske inte på sol och bad men är absolut en unik stad värd att uppleva.

Amsterdam anses vara den 25e dyraste staden att bo i men det är absolut möjligt att hitta prisvärt boende för det. Hotellen i centrum ligger på nivåer under de svenska priserna så en weekendresa till Amsterdram bör inte bli allt för dyr.

Hotellen i utkanten av staden kostar så klart mindre än de som ligger centralt och vill man bo på ett hotell med hög standard kan det absolut vara aktuellt att ta en titt på.

Amsterdram är dock en stad där mycket händer kring stadskärnan och många föredrar således att hotellet även ligger beläget i närheten av det. Du bör kunna hitta billiga hotell i Amasterdam från ca 600kr per natt i centrum, kanske något högre under högsäsongen.

På Billiga-Hotell.nu kan du boka hotell i Amsterdam.

Om du önskar boka billigt flyg till Amsterdam också så kan du söka efter billiga flygbiljetter på www.reser.se.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)